Prenet är Sveriges första kompletta viktminskningsprogram

Visste du att den vanligaste orsaken till att man går upp efter en bantningskur, är för att man har kvar samma vanor? Eller om man bantar för snabbt, försvinner mer muskler istället för fett. Med mindre muskler försämras förbränningen och så går man lätt upp igen...

Prenets bantningsmetod ger bestående viktminskning genom att kombinera förändring av mat- och motionsvanor med regelbunden uppföljning i form av mätning av kroppssammansättningen och personlig, professionell rådgivning. Detta för att du ska behålla din vikt även efter att programmet är slut.

Prenet startades 1999 av ett team som bestod av näringsfysiologer, läkare, psykologer, personliga tränare och dataexperter. Samarbetet med specialister från Lunds universitet, Uppsala universitet, Sahlgrenska sjukhuset samt Huddinge Sjukhus ledde till att programmet fick en hög standard från starten.

Programmet börjar med att du träffar din rådgivare, som gör en BIA-mätning dvs en analys av din kroppssammansättning och lägger upp ett individuellt program som passar dina behov och din målsättning.

Läs mer om Prenet
här.

Kontakta Erik om du vill veta mer.